Goedemiddag allemaal. Even voorstellen ik ben een nieuwe blogger. Een mama blogger wel te verstaan. Ik ben door deze website gevraagd om mijn ervaringen te delen met de buitenwereld omtrent het aanbrengen van kinderkamer posters. Waar let je nou op bij aanschaf, wat zijn de hippe merken tegenwoordig, wat kost zo een premium poster, en hoe stijl je het allemaal tezamen. Vandaag heb jij geluk want ik ga dat voor jou behandelen.

Allereerst, mijn eerste advies is niet te veel posters. Nieuwbakken ouders hebben nogal eens de neiging om de hele kamer vol te hangen met posters. Overdaad schaadt in vrijwel ieder onderdeel des levens en ook op het vlak van kinderkamer posters is dat zo neem het van mij aan. Ga niet voor de cliché standaard opties zoals voetbal posters voor jongenskamer of prinses of meisjeskamer dat kan echt niet meer. Kies iets unieks, bitte!

Een website waar ze dat soort posters hebben is CozyKidz. Eventueel kun je de posters nog in levende lijve aanschouwen in de showroom.

Enfin, voor uw gemak hierbij de link: categoriepagina kinderkamer posters bij CozyKidz.

Een persoonlijke favoriet van mij die ik wil uitlichten is Majvillan. Dit is een Zweeds merk dat echt de leukste posters maakt dit moment. Mijn favoriet is de Mr Otis poster. Het gaat over een jongen met vleugels die eerst alleen op de straat leefde maar dan zijn draai vindt in het circus. De poster is zeer verfijnd. Het is een prachtige poster en kost maar 50 Euro. Een koopje mijns inziens.

Enfin, de details van de winkel zijn als volgt:

CozyKidz Kinderkamers
Adres: Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom, Nederland
Provincie: Zuid-Holland
URL: https://www.cozykidz.nl/nl/
Telefoon: +31 85 065 6434

Ze hebben in de meeste gevallen gratis verzending. Montage dienst is beschikbaar tegen betaling dus geen sjouwwerk meer, al zal dat in het geval van louter posters wel meevallen!