Eet Paleo Suikervrij review en ervaringen bekijken? Ik kocht het boek, en op deze pagina deel ik je mijn eerlijke review, mening en ervaringen! Als jij op deze blog terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat je op zoek bent naar ervaringen over het Eetpaleo Suikervrij ebook van Marinka Bil. Waarschijnlijk sta je op het punt om het boek te kopen, maar twijfel je nog en ben je zodoende naar reviews gaan zoeken – en ben je zodoende op deze pagina terecht gekomen. En dat is maar goed ook! Enkele maanden geleden besloot ik om zelf het Eetpaleo Suikervrij boek te kopen, om zelf eens te kijken of het boek wat is – en of je nou echt binnen 21 dagen van je suikerverslaving af kunt komen. Om het extra effectief te maken raden we je het online boodschappen bestellen aan.

Wie is Marinka Bil?

Marinka Bil is de auteur van het Eetpaleo Suikervrij boek. Marinka is ook de oprichter en eigenaar van de website eetpaleo.nl, een website waarop je alle informatie omtrent het Paleo-dieet vind. Ze is kookfanaat, en gepassioneerd over een gezonde voeding en levensstijl. Door de jaren heen heeft Marinka zich neergezet als een heuse expert op het gebied van Paleo, en heeft ze behoorlijk wat interviews gegeven, artikelen geschreven en video’s gemaakt. Sinds april 2017 is Marinka een gecertificeerd Eating Psychology Coach.

Wat is Eetpaleo Suikervrij?

Eet Paleo Suikervrij is een ebook. Dit betekent dat het een digitaal boek is, welke je op je computer/tablet of ereader kunt lezen (of natuurlijk gewoon kunt uitprinten). In Eetpaleo Suikervrij vind je alle informatie om van je suikerverslaving af te komen. Het boek bevat de informatie, maar ook heerlijke en makkelijke recepten, en een maaltijdplan en boodschappenlijst. Eet Paleo Suikervrij bestaat uit 193 pagina’s, een maaltijdplan voor 21 dagen, drie boodschappenlijstjes, praktische tips en trucs en 60 unieke recepten.

Voor wie is Eetpaleo Suikervrij?

In principe is Eetpaleo Suikervrij voor iedereen die gezonder wilt leven, en wilt afvallen, maar Eetpaleo Suikervrij is met name voor mensen die van hun suikerverslaving af willen komen. Het Paleo ‘dieet’ zorgt namelijk voor behoorlijk wat voordelen, zoals het krijgen van meer energie, een betere slaap, vet verbranden, een sterker immuunsysteem en verlost worden van kleine pijntjes en andere symptomen. Hier is natuurlijk iedereen gebaat bij.

Ervaringen met het Ebook

Goed, dan wil ik je nu vertellen wat ik van het Eetpaleo Suikervrij boek vind, en wat mijn ervaringen zijn.Laat ik beginnen bij de inhoud en vormgeving. Wat me als eerste opviel is dat het boek er netjes en verzorgd uitziet. Je ziet direct dat dit niet zomaar een boek is wat zomaar in een dagje in elkaar is gezet. Hier is duidelijk met liefde aan gewerkt en dat zie en merk je aan alles. Qua inhoud is Eetpaleo Suikervrij super compleet. Ik kan natuurlijk niet alles van de inhoud verklappen, maar je krijgt hier als het ware een ‘suikervrij Paleo dieet’ van 21 dagen, zonder eigenlijk te hoeven diëten. Het Eetpaleo Suikervrij dieet is makkelijk vol te houden. Dit komt doordat alle gerechten makkelijk en snel klaar te maken zijn.

Recepten

Dan komen we uit bij het volgende stukje uit de review, namelijk de recepten. Het idee van het Paleo dieet is dat je onbewerkt voedsel gaat eten. Het ‘oervoedsel’ dus (zoals een fruitsalade). Hierdoor ga je terug naar de basics en ga je geen suiker meer innemen. Suiker vind je namelijk niet in de oerproducten. Alle recepten zijn makkelijk en snel klaar te maken; je hoeft er dus niet veel tijd in te steken. Daarnaast vind je alle recepten gewoon in de supermarkt, en hoef je dus niet echt speciale dingen in huis te halen. De recepten zijn allemaal netjes voorzien van afbeeldingen, bereidingswijze en ingrediënten. Zo weet je dus precies wat je klaar gaat maken, en hoe je ze klaar gaat maken. Ook zijn alle recepten lekker afwisselend en eet je dus geen twee keer hetzelfde.

Mijn resultaten

Ik moet eerlijk zeggen dat ik puur uit nieuwsgierigheid met het Eetpaleo Suikervrij dieet was begonnen, en dat ik niet echt een doel had. Ik wilde geen kilo’s afvallen, want dat was voor mij ook niet echt nodig. Wat ik direct merkte is dat ik me vrijwel gelijk gezonder, en fitter begon te voelen. Ik kreeg veel meer energie nadat ik met het Paleo dieet was begonnen. Ook begon mijn huid er veel gezonder uit te zien; vettigheden en oneffenheden verdwenen. Nu ik ongeveer een maand verder ben, heb ik eigenlijk geen zin meer in ongezonde suikers – en dat lijkt me toch het doel van het Eetpaleo Suikervrij dieet.