Bestel nu extra voordelig een elektrische fiets bij amslod.nl. Wij verkopen verschillende modellen die voor iedereen geschikt zijn. Zo hebben wij voor de mindervalide en ouderen onder ons krachtige middenmotor modellen. Deze kunnen zo afgesteld worden dat je bijna niet meer hoeft te trappen. Voor de mensen die gewoon een beetje ondersteuning willen hebben wij de voorwielmotor modellen. Met deze modellen kun je ook grote afstanden fietsen. Het is dus ideaal om mee de natuur in te gaan of op vakantie mee te nemen. Daarnaast bieden wij op alle modellen een garantie van maar liefst 3 jaar aan. Wij zorgen ervoor dat als er een defect is wij naar jou toe komen. Daarnaast kun je geheel gratis en vrijblijvend een proefrit aan huis maken. Wat wil je nog meer?

Wat de voordelen zijn van deze elektrische fietsen

Wij hebben de beste amslod fietsen tegen een scherpe prijs. Onze garantie is waar de klanten ons om prijzen. Wij komen namelijk op afspraak aan huis om het defect te verhelpen. Je hoeft hiervoor dus niet meer met je fiets in de hand naar de fietsenmaker te lopen. Ook kun je de proefrit aan huis maken waardoor je niet de deur uit hoeft. Dit zijn de belangrijkste punten waarom mensen voor de A van Amslod kiezen. Daarnaast hebben wij de nieuwste technologieën in het display verwerkt. Het is ook nog eens van kleuren voorzien waardoor je nog meer gebruikersgemak hebt. Ook vind je bij ons een uitgebreide collectie. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen een fiets tussen zit. En je mag ze ook nog een gratis proberen. Bovendien gaat de accu zolang mee dat klanten er van versteld staan.

Reviews over onze top fietsen

Als je opzoek gaat naar de online reviews Amslod fietsen zul je al snel ontdekken dat deze positief zijn. Dit komt omdat wij een innovatieve technologie gebruiken voor alle onze accu’s. Met dit unieke staaltje techniek zorgen wij ervoor dat je langer onderweg kunt zijn. Vooral met een voorwielmotor kan je lang onderweg zijn. Wij hebben zelfs verhalen gehoord van mensen die er 60 tot 70 km mee gefietst hebben. Daarnaast worden onze middenmotor modellen geprezen om de goede weerstand. Zij zorgen ervoor dat je bergen op kunt en tegen de wind in kunt fietsen. Dit kost net wat meer power van de accu maar je hebt er veel gemak van. Zo wordt het nog leuker om een keer de natuur in te gaan.

Aandrijving kiezen voor je elektrische fiets

Je hebt 2 soorten elektrische fietsen waar je uit kunt kiezen. Neem bijvoorbeeld de middenmotor die het populairst is in Nederland. Deze biedt een hele goede ondersteuning voor de mensen die niet meer zo goed kunnen trappen. Ook bij tegenwind en bergen blijkt hij bewezen effectief. Het voorwiel motor model biedt juist meer stabiliteit. Je kunt hier gemakkelijk lange afstanden mee rijden. Dit komt omdat de accu minder verbruikt doordat hij alleen het voorwiel ondersteunt. Dat is dus weer de ideale fiets voor mensen die er veel gebruik van maken.