Het beste moment om de trouwringen te kopen, hangt af van veel verschillende factoren. Hieronder leggen we uit wanneer u moet beginnen met het kiezen van de trouwringen en wanneer u uiteindelijk de trouwringen moet bestellen.

Wanneer moet u beginnen met het kiezen van de trouwringen?

Wanneer u uw trouwringen moet kiezen, hangt ook af van hoe ze zich het prettigst voelen. We kennen mensen die hun trouwringen tot een jaar van tevoren uitkiezen, anderen kijken vier weken voor hun huwelijk. Over het algemeen kan men zeggen dat hoe meer tijd u heeft en plant, hoe gemakkelijker het is om individuele speciale verzoeken te implementeren. Veel bruidsparen nemen het midden en kiezen ongeveer drie maanden van tevoren voor de trouwring.

Dit zou ook het moment zijn dat we zouden aanbevelen, aangezien u hier al uw wensen kunt vervullen. Eventuele aanpassingen aan de ringmaat zijn in deze periode nog heel goed mogelijk.

Wil je trouwringen met diamant kopen, is het verstandig om een paar extra weken in te plannen.

Wanneer bestelt u de trouwringen online?

Bij het online bestellen van uw trouwringen dient u er rekening mee te houden dat de levertijd moet worden opgeteld bij de tijd die nodig is voor individuele aanpassingen zoals de maat en gravure. U kunt de drie maanden daarom ook het beste als richtlijn gebruiken. Als u de volgende vragen met ja kunt beantwoorden, moet u meer tijd plannen:

Moet de ringmaat nog bepaald worden?

Als u uw trouwringen in onze online winkel wilt bestellen, moet u het tijdstip voor het opmeten van de ringmaat plannen. In de meeste gevallen duurt het wel een week voordat de ringmeter bij u is en u deze heeft opgemeten.

Heeft u speciale wensen?

Als u uw trouwringen naar uw eigen wensen wilt ontwerpen, moet u er snel over nadenken wanneer u uw trouwringen wilt kopen. De regel hier is: hoe eerder, hoe beter. Voor speciale verzoeken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wanneer zijn trouwringen het goedkoopst?

De vraag wanneer en de prijs wordt heel vaak gesteld. Over het algemeen kan gezegd worden dat trouwringen goedkoper worden als de prijs van goud, platina of palladium daalt. Het hangt in principe ook af van wat u met elkaar vergelijkt. Als je de goudprijs van een paar jaar geleden vergelijkt met vandaag, is het zeer onwaarschijnlijk dat de trouwringen binnen afzienbare tijd weer zo goedkoop zullen zijn. Het is natuurlijk mogelijk, zeker als je nog veel tijd hebt, om de goudprijs in de gaten te houden. In onze ervaring maakt een prijsverschil van één à twee euro per gram echter niet veel uit.

Heb je je trouwdatum nog niet?

Dan moet u de trouwringen kopen In veel gevallen is de datum nog niet honderd procent zeker of kun je de lijst vanwege de tijd nog niet indienen bij de verantwoordelijke burgerlijke stand. De oplossing hiervoor is dat u uw trouwringen achteraf kunt laten graveren, of als de trouwdatum tijdig is opgehelderd, u deze binnen één tot twee weken kunt inleveren.

Wanneer is het perfecte moment om de trouwringen te kiezen?

Wanneer je de trouwringen het beste kiest en wanneer je ze koopt, hangt vooral af van je muze en tijd. Omdat in de overgrote meerderheid van de gevallen de prijs niet significant verandert. Zeker in onze snel evoluerende tijden moet je de tijden gebruiken dat beide partners rust kunnen vinden om zich aan dit belangrijke onderwerp te kunnen wijden. Heeft u nu de tijd en zin om met de aanschaf van trouwringen om te gaan? Ontdek dan ons grote aanbod trouwringen.